Pavlendová bude pretekať na SP na dráhe v kolumbíjskej Cali

By | 28. November 2009

cali sp

alžbeta Peťo Bačikcali09 ľcali 09 1

Betka Pavlendová spolu so svojim obetavým a odvážnym trénerom Peťom Bačíkom odletia v utorok 8. decembra cez Paríž a slnečné americké Miami do Cali v Kolumbii, kde sa 10 – 12. decembra uskutoční 3. kolo SP na dráhe. Betka po prvý raz vo svojej športovej kariére, ale aj v živote, opustí Našu dobrú starú Európu a pokúsi sa získať svoje prvé body do Svetového pohára. Bude to ich prvá “výprava” čo sa týka vzdialenosti, časovej a jazykovej náročnosti a iných možných stresových situácii, ktorých je Kolumbia podľa turistických sprievodcov známa na celom svete. Prajeme im na ich “športovej výprave” veľa šťastia a odvahy, športový úspech a šťastný návrat domov.

Aktuálne:

Betka s trénerom šťastne prileteli a zosadli na letisko v Cali, Betkine prvé slová “KOLOMBIA raj na zemi” hovorí o tom ako tam musí byť krásne. Teraz pár tréningov a vo štvrtok to začne, nezabudnite, v Kolumbii je o 6. hodín menej ako u nás.

Sobota: Betke to nevyšlo ani v keirine, možno v Pekingu to bude iné…………

Piatok: šťastena nepriala, Betka nepostúpila z rozjazdy v bodovačke, nasleduje sobotňajší keirin.

Štvrtok – Betka postúpila do finále v scrachi a obsadila v ňom 12 miesto, čím získala svoj prvý bod vo Svetovom pohári. Dnes ju čaká bodovačka.

 

 SP v Cali najdete po kliknutí na  www.copamundopistacali.com

betka p

betka a trener