Prievidza MSR v cyklokrose sezóna 2010/2011

By | 11. December 2010

Horná Mičiná sa v sobotu 2.októbra stane dejiskom medzinárodných pretekov UCI kat. C2 a  1.kola SP v cyklokrose, Krupinu budú reprezentovať v kategóriach muži U-23 Andrej Zimány a  muži  Elite Štefan Gajdošík .Nebudú chýbať ani zástupcovia Nášho klubu, v starších žiakoch to budú Kristián Zimány a Ján Gajdošík. Slovenský pohár všetky kolá: 2.kolo  3.október Horná Mičiná , 3.kolo 10.október Borová, 4.kolo 16.október Čadca, 5.kolo 23.októbra Bratislava, 6.kolo 31.októbra Kremnica, 7.kolo 6.november Rožňava, 8.kolo  13.november Zeleneč, 9.kolo 21.november Trnava, MSR  všetky kategórie 11.december Prievidza.

Zimných snehových podmienkach v   starších žiakoch len o vlások ušla medaila  Jankovi Gajdošíkovi v cieli skončil na 4.mieste pred Kristiánom Zimánym, v mužoch Elite zvíťazil Robert Gavenda  a Náš Števo Gajdošík došpurtoval do cieľa na výbornom 5.mieste. Andrej Zimány sa stal v kategórii U-23 Majstrom Slovenska ,všetkým k umiestneniam gratulujeme a ďakujeme za vzornú reprezentáciu Nášho mesta a klubu!

Výsledky  MSR   cyklokrose Prievidza 11.december 2010: http://cyklistikaszc.sk/images/content/File/cx/cx_2010_msr.pdf


Trnava 9.kolo SP v cyklokrose

výsledky: http://cyklistikaszc.sk/images/content/File/cx/cx_2010_09.pdf


V Zelenči v rámci 8.kola SP sa zadarilo opäť Kristiánovi Zimánymu / tretí v cieli/ a stále zlepšujúcemu Jankovi    Gajdošíkovi /štvrté miesto/ , naopak nedarilo sa jeho bratovi Pištovi, ktorý pre technické problémy, blatistú a záludnu zelenečkú trať   pod dialnicou Trnava- Bratislava pretekársky nedokončil. Andrej Zimány už tradične, vyrovnaným výkonom , skončil v spoločnej štartovacej kategórii J-M-E / zvíťazil nestarnúci Robo Glajza / na siedmom mieste a v U-23 zvíťazil.

Reportáž časopis Cyklomag: http://www.cyklomag.sk/sitest/cyklosvet/clanok/2010-11/1480/8-kolo-sp-v-cyklokrose-%E2%80%93-zelenec

foto kola: http://www.cyklomag.sk/sitest/fgallery/91

výsledky kola: http://cyklistikaszc.sk/images/content/File/cx/cx_2010_08.pdf

– Rožňava 7.kolo sa bez udania dôvodu nekonalo!!

V Kremnici sa za krásneho počasia išlo už 6.kolo SP / Kremnické Pavé / v cyklokrose,  Marek Varhanovský pripravil pre pretekárov a divákov zaujímavý technický okruh, ktorý sa nevidí často a patrí mu za to uznanie všetkých zúčastnených. Preteky v starších žiakoch,  pre technické problémy lídra pohára P.Kvietka , vyhral žilinčan  T.Person pred našim Kristánom Zimánym , tretí  skončil žiarčan  N.Jelža a štvrtý opäť Náš Janko Gajdošík. Dobre sa viedlo aj jeho bratovi  “Pištovi” , ktorý v spoločnej kategorii muži-masters-junior obsadil piate miesto,  Andrejovi Zimánymu sa nedarilo a skončil na štrnástom mieste – víťazom sa stal M.Barényi z  KCK Oslany pred rodinnou dvojicou Glajzovcov,  Robom a Ondrejom.

výsledky 6.kolo: http://cyklistikaszc.sk/images/content/File/cx/cx_2010_06.pdf

foto z  Pavé Kremnica: http://www.cyklomag.sk/sitest/fgallery/83

– Bratislave /5.kolo/ SP v cyklokrose sa konečne zadarilo aj Nášmu najmladšiemu pretekárovi Jankovi Gajdošíkovi , ktorý sa postavil pri vyhodnotení starších žiakov na tretí stupienok. Janko gratulujeme Ti!!

Kristián Zimány mal v tomto kole smolu a . pre technické problémy preteky nedokončil. V spoločnej kategórii muži-masters-junior ,kde na štarte bolo až 58 pretekárov, obsadil Andrej Zimány 8.miesto /2.miesto  U-23/ a Štefan Gajdošík 10.miesto.

výsledky: http://cyklistikaszc.sk/images/content/File/cx/cx_2010_05.pdf

foto P.Bačík

foto Bratislava: http://www.cyklomag.sk/sitest/fgallery/77

– V Rakovéj/ 4.kolo SP/ sa nepodarilo Nášmu “Kikovi” prelomiť obklúčenie žilinských pretekárov a “spadol zo stupňov” na piate miesto, zvíťazil P. Kvietok z Podbrezovej. Janko Gajdošík obsadil siedme miesto, konečne sa zadarilo aj  jeho bratovi “Pištovi” , ktorý v cieli z celkového počtu 49 mužov, juniorov a másterov , obsadil 8.miesto bez straty kola, pred Andrejom Zimánym /druhý v U-23/ . Víťazom sa stal čech J.Friedl, pred  slovákmi M.Barényim a M.Haringom, známym aj z Krupinskej cyklistickéj ligy.

sledky 4.kolo: http://cyklistikaszc.sk/images/content/File/cx/cx_2010_04.pdf

– Tretím kolom pokračoval  cyklokrosový kolotoč v Borovej ,opäť sa darilo Kristiánovi Zimánymu, ktorý si po tretí raz zopakoval výstup na tretí stupienok pre víťazov v starších žiakoch. O rok mladší Janko Gajdošík skončil na piatom mieste, v mužoch zvíťazil Maroš  Kováč z  Dukly Trenčín , siedmy Andrej Zimány/ prvý v U-23/ a jedenásty Štefan Gajdošík z BIKE PRO B.Bystrica.

foto Borová: http://www.cyklomag.sk/sitest/fgallery/77

Výsledky Borová 3.kolo: http://cyklistikaszc.sk/images/content/File/cx/cx_2010_03.pdf

– Výsledky Horná Mičiná  1,2 kolo sobota tu :http://cyklistikaszc.sk/images/content/File/cx/cx_2010_01.pdf

nedeľa: http://cyklistikaszc.sk/images/content/File/cx/cx_2010_02.pdf

foto Mičiná:http://www.cyklomag.sk/sitest/fgallery/60

viac na webstránke: http://www.zpsport.sk/sport/sportzp.nsf/page/Rok_2010

http://cyklistikaszc.sk/?id=223

súťazný poriadok sezóny 2010/2011: sut-poriadok-cyklokros-2010—redig-v4[1]

5 thoughts on “Prievidza MSR v cyklokrose sezóna 2010/2011

  1. Betuss

    Gratulujem chlapcom z Krupiny a drzim im palce po cely Slovensky Pohar v cyclocrosse!
    Vdaka patri aj trenerovi Valicovi za skvele a vystizne info. Len tak dalej :-)
    Tesim sa na dalsie podujatia.

    Reply
  2. Betuss

    Veliku gratulaciu posielam Andrejovi k zisku titulu Majstra Slovenskej republikya a tiez Pištovi za skvele 5.miesto!!!Velmi ,velmi pekné.
    Ako vidim z foto, v tazkych podmienkach sa zrodili super vysledky.
    Famozni chlapci z Krupiny:-)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *