Betka Pavlendová na dráhových pretekoch v Taliansku

By | 12. Júl 2012

Betka sa postaví na štart 10-kolového “talianskeho”  Omnia piatok 13.júla , preteká sa v nočných hodinách pod hviezdami na otvorenej betónovej dráhe  vo fantastickej atmosfére pripravenej talianskymi divákmi. Štartovka je nabitá hviezdami a pre Betku to budú také malé Olympíjské hry ,tak veľa šťastia Betka...

– Slovensko bude mať svoje zastúpenie aj kategórii muži Elite pretekármi Filipom Tarageľom a Tomášom Ažaltovičom….

  viac info 

http://www.6giornidellerose.com/    tu aj LIVE večerný  prenos podľa programu dňa cez internet v nedeľu Betku uvidíme až 4x od 16,00 hod.

foto z podujatia tu:Sei Giorni Delle Rose

-nedeľa-Aj dnes pripravili pretekári krásny a zaujímavý športový zážitok pre seba, ale aj pre  oko diváka.  Betka ani dnes nesklamala nikdy nechýbala  v 5 -ke pretekárok , ktoré špurtovali o body v bodovačke a po náročnom programe si zaslúži túžobne očakávajúcu dovolenku…Celkovou víťazkou sa stala Malgorzata Wojtyra pol. pred druhou CHULKOVA Anastasia Rus .tretiu priečku obsadila prekvapivo  ćeška Gabriela Slámová Betka skončila na 8.mieste.

-sobota- dnes som stihol sledovať len bodovačku  , ale stálo to za to , Betka podala super výkon ďakujem jej za super zážitok…. víťazkou sa stala    CHULKOVA Anastasia Rus. Po druhom dni vedie Malgorzata Wojtyra    Betka je deviata.

– piatok- po prvých troch kolách Omnia patrí Betke vo farbách sponzora FERRI Intonaci e malte 11.miesto/ bodovačka  13.m, 200m 9.m. a vylučovačka 8.miesto.   Štartovné pole  ovládli poľky  PAWLOWSKA Katarzyna a WOJTYRA Malgorzata /ktorú uvidíme aj na OH v Londýne/. Vďaka internetu som celý večerný program mohol sledovať , taliani ho premenili na kultúrno-spoločenskú akciu kde jednotlivé  dráhové disciplíny  striedali tancami a rozhovormi víťazov a  ich sponzorov… K výkonu Betky nemám žiadne výhrady , išla v každej disciplíne na doraz a už sa teším na sobotný večer, kde Omnium pokračuje 4-6kolom a vyvrcholí v nedeľu 7-10 kolom.

výsledky    Omnia:

women_1_2012 (2)      women_3_2012

women_gen_2_2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *