Sledujte a fandite Alžbete Pavlendovej!

By | 23. Február 2014

Sledujte a fandite Alžbete Pavlendovej, ktorú uvidíme jazdiť na MS na dráhe v Columbíjskej Cali v disciplínach Scratch a Omnium

1620377_652064974852031_785322349_n

MS na dráhe Cali Columbia 26.február-2.marec 2014  časový posun mínus 6hodín

oficiálna stránka MS na dráhe: http://worldtrackcali2014.com/

Rozhovor Betky Pavlendovej s Rastislavom Borisom krátko pred odletom  do Columbie:

Alžbeta Pavlendová: Rada by som sa dostala do Top 5 na MS

Alžbeta Pavlendová (24) sa venuje dráhovej cyklistike od pätnástich rokov a o pár dní ju čakajú štvrté Majstrovstvá sveta v dráhovej cyklistike v kolumbijskom meste Cali. Pre rodáčku z Krupiny je to veľké zadosťučinenie, veď na Slovensku ani nemáme cyklistickú dráhu.  

Ako si sa vlastne kvalifikovala na majstrovstvá sveta v dráhovej cyklistike 2014?

Kvalifikovala som sa cez tri podujatia Svetového pohára, ktoré sa uskutočnili v Manchestri (12. miesto v bodovačke), v Aguascalientes (9. miesto v bodovačke)…..

celý rozhovor tu: http://www.cycling-info.sk/slovensko-a-slovaci-clanky/1630-alzbeta-pavlendova-rada-by-som-sa-dostala-do-top-5-na-ms

UCI_banner_Track_WC_Cali_2014

-Betku uvidíme pretekať v jej Top-1 disciplíne na živo cez internet vo štvrtok v noci  1:30 hod. stredoeurop. času  Scratchi a cez víkend v Omniu

-priame prenosy cez internet tu:https://www.youtube.com/watch?v=xJT79-f1F7c

 

6 thoughts on “Sledujte a fandite Alžbete Pavlendovej!

  1. fanušikovia

    držíme palce Betka ,budeme brať aj umiestnenie do desiateho miesta….

    Reply
  2. peter

    Alžbeta Pavlendová má za sebou MS v Kolumbii
    Viac ako dvojmiliónová metropola v západnej časti Kolumbie Cali hostila na prelome februára a marca tohtoročný svetový šampionát dráharov. V silnej medzinárodnej konkurencii ho absolvovala aj najlepšia slovenská dráharka Alžbeta Pavlendová.

    Cyklistka CK Dukla Bratislava sa zamerala na scratch a olympijskú disciplínu omnium. V prvej menovanej disciplíne mala väčšie šance na úspech. Tie však zostali nevyužité kvôli problémom s prepravou bicykla a menšej kolízii priamo počas pretekov. Pavlendová obsadila trináste miesto.
    “Som rada, že som sa vôbec postavila na štart. Bicykel dorazil do dejiska MS len pár hodín pred štartom a veľa vecí som si musela požičať. Preteky sa vyvíjali celkom dobre, len škoda, že som mala štyri kolá pred cieľom menšiu kolíziou s Dani King, a to nás obidve vyviedlo z tempa a dobrej pozície,” povedala v cieli slovenská reprezentantka.

    Cez víkend sa rodáčka z Krupiny postavila na štart omnia. Najlepšie jej vyšla jej najobľúbenejšia disciplína scratch, kde bola deviata. Naopak, nevyšli jej najmä bodovacie preteky. Celkovo obsadila šestnáste miesto.
    “Je potrebné zdôrazniť, že pri mojich podmienkach na prípravu je zázrak, že som sa na MS kvalifikovala a dokážem súperiť so svetovou špičkou. Na MS sa môže predstaviť len obmedzený počet pretekárov. Väčšinou 24, v omniu iba 18,” reagovala Pavlendová.

    autor tr.P.Bačík

    Reply
  3. stanka

    Betka, sme na teba hrdí!!! Dokázala si veľkú vec. Si 13. na svete v skreči a 18. v olympijskej disciplíne Omnium!
    Je to málo? Je to veľmi veľa a preto sa tešíme s tebou. Ahoj a šťastne sa vráťte.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *