Premierová časovka na Krupinskej cyklistickej lige

By | 16. Júl 2010

V stredu 14.júla odštartovala 3.kolo KCL  novinka podujatia,časovka s dĺžkou 5900 metrov Vajsov-N.Hora. Celá časovka sa išla v tieni stromov doliny Vajsovského potoka a Hudcovského jarku, čo bolo priam ideálne kvôli vysokým teplotám , ktoré v súčastnosti panujú na našom území.  Jasné počasie z bezvetrím a 35 st.C. v tieni,takéto podmienky čakali na 22 pretekárov na štarte za záhradkárskou osadou Vajsov. Najrýchlejšie prešiel trať novej časovky  Miro Debnár zo Zvolena /12:48 min./ ,  prekvapením kola sa stala výborným časom 15:04 min.,  Olinka Parobková , ktorá v  celkovom hodnotení obsadila 7.miesto!  Dobre zašiel časovku aj Kristián Zimány a časom 16:28 min. zvíťazil medzi deťmi, v starých pánoch zvíťazil časom 14:09 min. Vladimír Kóši. Celé športové podujatie sme ukončili a vyhodnotili s malým občerstvením, ktoré pripravil predseda CK a  hlavný rozhodca v jednej osobe Jaroslav Paulíny vo  svojej “oddychovej rezidencii” Vajsov,  za čo mu patrí Naša úprijmná vďaka!

výsledky 3.kolo KCL tu: 3.kolo kcl 2010

Štvrté kolo KCL  štartuje 21.júla v obci Babiná na už tradičnom 4Km dlhom okruhu,ktorý sa pôjde 5x. Tešíme sa na Vašu hojnú účasť.

Sponzori KCL 2010 : ARGO -J.Baťo, OPTIM, CAMILCA-lekáreň, BJK-Brodiansky, Vlasto Zverko, Ing. Arch.Peter Valkovič,  Obecný úrad Babiná,  MIX-M.Bôžiková…

            

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *