Betka Pavlendová zabojuje o body do rebríčka UCI aj vo Viedni

By | 27. September 2013

“Betka si na GP vo Viedni odjazdila a obnovila  aj disciplíny , ktorými na dráhe začínala.”

V šprinte obsadila 5.miesto a podľa mňa najkrajšej disciplíne keirin dokonca výborné druhé miesto. Stíhačke na 3km obsadila šieste miesto a bodavačke štvrté.Piatkový scratch uvidím na vlastné oči a tuším pódiové umiestnenie.

výsledky GP: http://www.radsportverband.at/09_Ergebnisse/index2013.htm

“Víťazný rozbeh”  Betky Pavlendove j  na Prilbe Moravy v Brne.

Betka si otestovala formu pred GP vo Viedni v metropole Moravy v Brne, kde na dráhovej Prilbe Moravy v spoločnom bodovacom závode s juniorami, medzi ženami zvíťazila a opäť získala  “skalp  ” Majsterky Sveta v bodovačke Jarmily Machačovej a  sladkú odmenu usporiadateľa.

foto tr. Peťo Bačík

Viedeň a velodrom v všešportovej hale Ferryho Dusíka privítajú v dňoch 2-3  októbra 2013 pretekárov už na tradičnej veľkej cene v dráhovej cyklistike “Int. GP Vienna UCI IM1”. Betka na velodrome začínala svoju dráharsku kariéru  a vždy sa jej tu darilo, brala ho ako svoj osobný pretekársky prístav,veríme že aj počas týchto dvoch dní   podá čo najlepší výkon a nesklame seba , trénera a svojich fanúšikov…

program GP:http://www.radsportverband.at//02_bahn/13102-4ProgramGP-VIENNA.pdf

 

One thought on “Betka Pavlendová zabojuje o body do rebríčka UCI aj vo Viedni

  1. stanka

    Tréner Peťo Valica dobre predpovedal Betke pódiové umiestnenie. V skratchi bola výborná druhá a tak sme mali s trénerom zážitok. Betka, nech sa Ti darí aj v Holansku.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *